26 ianuarie 2009

Politice

Adrian Videanu a spus sa nu va faceti griji, ca sunt 86.000 de blocuri care trebuie "anvelopate" si ca asta va cere "multa manopera". S-a rezolvat cu somajul. Adresez, deci, un apel la calm tuturor salariatilor din ministere care isi vor pierde slujbele. Economisti, ingineri, referenti, oameni de relatii publice, secretare, vom termoizola cu voi.

Elena Udrea da tichete de vacanta pe post de prime angajatilor din Ministerul Turismului (care nu stiu de ce ar lua prime). Sa ne asteptam ca Ministerul Administratiei si Internelor sa dea prime in plimbari cu duba, Ministerul Industriilor sa dea prime in ore de laminor (daca vrei sa-ti topesti ceva), iar Ministerul Sanatatii sa-si stimuleze angajatii prin operatii gratuite de apendicita. Numai la Ministerul Finantelor se mai dau bani.

Dupa Basescu si Boc, Mircea Geoana pare a fi al treilea prim-ministru (da, stiu, suna ciudat) al Romaniei. Apare la televizor si vorbeste in numele Guvernului care-o sa ne dea aia si aia. 3 barbati in toata firea se calca pe picioare sa ne scoata din criza. Ca cetatean, sunt coplesit.

Pana sa pornesc televizorul, aproape ca gandeam pozitiv.