25 aprilie 2007

Too Ernst&Young to die



Munca a omorat pe cineva.
O directoare de 32 de ani de la Ernst&Young Bucuresti a murit, pur si simplu.
In ultimul an, se pare ca muncise inuman de mult. Ziua, noaptea, peste week-end, fara libere si concedii.
Pina la momentul asta, legistii nu s-au putut pronunta asupra vreunei boli care sa fi putut cauza decesul. Pur si simplu, femeia a muncit pina a murit.
Un alt element socant din articol: Raluca a fost gasita moarta chiar de seful ei care a vizitat-o la domiciliu sambata pentru ca nu raspundea la mobil si nu venise la birou. Vineri se invoise, ca nu se simtea bine.
Articolul complet il puteti citi cu click-dreapta-open-in-new-window pe EVZ.
Dumnezeu s-o ierte! Si voi...take it mai easy.

2 pareri:

Anonim spunea...

FIX ***A ! Pe bune...gagica c orice ahtiata dupa bani, cariere fitze, functii, pozitie, respect etc etc a inhatat momeala... adica a facut exact ca personajul din lostrita care si-a rupt gatul in incercarea de a prinde pestele... anual 2-3 milioane de oameni mor datorita muncii (dar atentie mai bine zis dupa goana de avutie...) asa ca asta e...acum compania are o problema ciudata ... de ce naibii nn angajeaza doi oameni cu 8 ore pe luna dar cu jum din salariul ei ? ...inca o data repet..sper cu totii sa strangeti termopanele, parfumurile scumpe, cei 12 cilindrii si alte fumuri in cosciug !!! se merita pt un pumn de iluzii sa fiti sclavi !!!

Brad Florescu spunea...

nu sunt in total acord cu tine, dar s-ar putea sa ai dreptate.